Madraci sa mekom poliuretanskom pjenom

Miki - zdrav i miran san za vaše dijete
Jezgra dječjeg madraca izvedena kao jednodjelna od meke poliuretanske pjene, volumne mase 22 kg/m3, srednje tvrdoće, porozna, prozračna, dobre elastičnosti. Tkanina presvlake od pamučnih vlakana 250 g/m2, lijepih dječih dezena, prošivena s PES vatom 200 g/m2 i podlogom od sloja reteksa 17 g/m2.
 
Standardne dimenzije sa cijenom za gotovinsko i kartično plaćanje
 Dimenzija  120/60  135/65  140/70
 Gotovina  273,00  305,00  332,00


Presjek madraca. Debljina madraca: 12cm

Materijali

PES-vata
Netkani materijal u obliku vate načinjene od poliester vlakana, različite težine po m2. Vrlo je elastičan i pogodan materijal za proširivanje s tkanimom kao presvlaka. Porozan je a time i prozračan. Otporan je na deformaciju i nakon prestanka opterećenja vraća se u početni položaj.


Poliuretanska meka pjena (PU)
Meki elastični-spužvasti materijal načinjen od velikog broja ćelija, otvorene strukture, porozan, kroz koje slobodno struji zrak i para.
Osobine PU pjene:
Različitost volumnih masa (19-35 kg/m3), različitih tvrdoća, odlične elastičnosti, otporna na kemikalije, insekte, higijenska bez praąine, antialergijska, odlično prilagodljiva tijelu-pa se ponaša kao veliki broj sitnih opruga, čime kralježnica ostaje u pravilnom poloľaju.
Svojstvo PU pjene da ne skuplja prašinu olakšava spavanje osobama s alergijskim smetnjama.


Reteks (fiteks)
Reteks (fiteks) -je netkani tekstil od sintetičkih vlakana, male debljine, a svrha mu je da bude podloga il donja strana kod prošivanja bilo kojeg materijala s tkaninom.


Tkanina pamučna
Tkanina pamučna je tkanina od čistog pamuka(100%) ili pretežno od pamučnih vlakana (90%). Tkanine iz ove grupe su najkvalitetnije tkanine za ovu namjenu. Budući da se radi o gotovo potpunom učešću prirodnih vlakna u tkanini, to osigurava udobnost spavanja. Za dječji madrac se koristi štampana u veselim dječjim dezenima raznih boja.


Page 1 of 7 1 2 3 4 5 6 7 »


Savjeti za zdrav san

1. Osigurajte organizmu dovoljno vremena za odmor. Većini odraslih potrebno je oko 8 sati.  Ustalite ritam odlaska na spavanje. Odlazak na spavanje i ustajanje svakog jutra u isto vrijeme važno je za regulaciju bioritma.Osobe s ustaljenim ritmom imaju manje problema s umorom i promjenom raspoloženja.

Kontaktirajte Nas

Posjetite naš izložbeni salon i saznajte sve što Vam je potrebno za ZDRAV SAN.

Adresa: Shoping centar Prečko
  J. Slavenskog 1/I
  10 000 ZAGREB
Mobitel: +385 99 212 4005
  +385 99 212 4004
E-mail: mail@mediakorak.hr

Sva prava pridržana. Media Korak d.o.o.